19
apr
2024
Vrouwen ZVV’56 ervaren wonderbaarlijk gevoel.

Nou beste fans vandaag stond de wedstrijd tegen de nummero uno IJVV op de planning. De vorige keer verloren wij met 5-0, dus dit belooft een zware pot te worden. Maaaaaar beste fans deze week heb ik een woord vier lettergrepen voor jullie namelijk, WON-DER-BAAR-LIJK. Want 3-3 tegen de nummero uno voelt toch wel een beetje als winnen.

We begonnen met de bespreking en een warming-up die op zijn zachts gezegd niet best was (vooral het afwerken). Maar goed met alle abracadabra aan pijltjes van John en Ricardo gingen we het veld op. We begonnen sterk, al kwamen we na 25 minuten wel op 0-1 achterstand. Hierna kregen wij een penalty die binnen geschoten werd door Anne-Ruth. We gingen de rust in met een gelijkspelletje.

De tweede helft begon en helaas kwamen we op een 1-3 achterstand. Vera liet zich sterk horen en nam de dames mee. Het spel ging heen en weer en misschien wel iets meer naar de IJVV kant. Maar beste fans dat heeft ons niet tegen gehouden. Zo schoot Elle op een gegeven moment door een voorzet van Vera de bal overtuigend binnen. In de laatste 25 minuten kregen we een corner die heerlijk binnen geschoten werd door Vera. We hebben gestreden met z’n alle, ook de dames die nu niet genoemd zijn hebben gestreden tot de laatste minuut.

Nou beste fans conclusie: eigenlijk zijn we dus best wel goed. Dit was weer een heerlijke zaterdag. Nu zijn we tot 11 mei vrij, hopelijk zien we jullie dan weer om 14:30 langs de lijn.